Te koop aangeboden;

Geitenbedrijf in Griekenland.

Functioneel ingericht en gangbaar melkgeitenbedrijf gelegen op een perceel van 53.000 m²  met een vergunning voor het houoden van 1200 geiten en de mogelijkheid om deze uit te breiden tot 2200 geiten. 

De gebouwen zijn gebouwd in 1980 als voormalige varkenstallen en zijn in 2017 volledig omgebouwd naar een geitenbedrijf. Hierbij zijn de daken, deuren, ramen, omheining, isolatie, waterleidingen, elketische installatie met onderstation, omheining van het land etc vervangen. Daarnaast zit er een accomodatie bij voor 5 personeelsleden. 

De boerderij ligt op 30 km van de luchthaven van Kavala en op twee uur van Bulgarije, waar men (goedkoop) veevoer kan halen. 

 

Voor meer informatie neem contact met ons op. 

 

 

 

 

Zo kunt u ons bereiken

Voor vragen, informatie of voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken via onderstaande gegevens, of vul het onderstaande contactformulier in. 

  • 0592 545451
  • 06 82012362
  • info@farms4sale.eu

Kenmerken

Interesse in deze boerderij?

Het zien van een mogelijke nieuwe woon- en werkplek kan uw fantasie flink op gang brengen. Echter kan het ook een hoop vragen of nieuwsgierigheid opwekken. Neem daarom gerust contact met ons op als u een goed gevoel krijgt bij deze boerderij. Ons team staat voor u klaar.

Wellicht ook interessant

Dalarna, Zweden

Overige Op aanvraag


52 ha melkveebedrijf

Loire Atlantique, Frankrijk

Frankrijk Op aanvraag


208 ha melkveebedrijf

Cotes D'Armor, Frankrijk

Frankrijk Op aanvraag


180 ha melkveebedrijf