Te koop aangeboden, een melkveebedrijf met plek voor 220 melkkoeien en aangrenzend land van ca 94 ha.

Ten zuidoosten van Give, perfect gelegen en daarnaast midden van Denemarken ligt Fuglsanggard.

2 parallelle stallen, gescheiden door een centrale voergang. Aan de zuidkant zijn 210 ligboxen, welke worden gemolken met 3 De Laval melkrobots uit het jaar 2008. De stallen zijn verdeeld over 4 rijen. De vloer bestaat uit hard rubberen planken met schrapers.  Aan de noord kant van het gebouw zijn 5 diepstrooiselboxen, waarna het doorloopt in de ligboxenstal met 3 rijen grote en kleine ligboxen. Er zijn 100 kleine boxen en 38 grote bedden voor onvruchtbare koeien. Daarnaast is er in het achterste gedeelte van de stal een oppot gedeelte voor koeien en hierachter plek voor grondstoffen.

Er is een zelfstandig gebouw aanwezig voor kalveren in diepe ligboxen en opslag/stal.

Melktank aanwezig van 15.000 l

Achter de stal liggen 4 vlakke silo’s en 2 goede mestcontainers met een goede capaciteit.

Daarnaast is er een schuur aanwezig van 1.100 m² die tegenwoordig deels in gebruik is voor machines, stro en pootaardappelen etc. Is van nature bruikbaar voor alle doeleinden in de melkproductie en akkerbouw.

Het land is zeer goed afgerond op en rond de boerderijgebouwen. Het gaat hier over 84 ha eigendom. Daarnaast heeft de verkoper circa 157 ha gepacht land. De verkoper heeft dus in totaal ca. 250 ha in het bedrijf incl. huurcontracten, waarvan ca. 50 hectare moet zoete aardappelen. De totale oppervlakte word beregend met 7 beregeningsmachines. De bodem wordt gekenmerkt als grof zand en kan worden geïrrigeerd vanuit eigen boorgaten.

Het woonhuis ligt op ruime afstand van de boerderijgebouwen en bevat een goede en zelfstandige woning voor een gezin. De woning is in 2012 gebouwd en bedraagt een oppervlakte van 215 m², welke wordt verwarmd met een warmtepomp.

Voor vragen neem contact op.

Zo kunt u ons bereiken

Voor vragen, informatie of voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken via onderstaande gegevens, of vul het onderstaande contactformulier in. 

  • 0592 545451
  • 06 82012362
  • info@farms4sale.eu

Kenmerken

Interesse in deze boerderij?

Het zien van een mogelijke nieuwe woon- en werkplek kan uw fantasie flink op gang brengen. Echter kan het ook een hoop vragen of nieuwsgierigheid opwekken. Neem daarom gerust contact met ons op als u een goed gevoel krijgt bij deze boerderij. Ons team staat voor u klaar.

Wellicht ook interessant

Dalarna, Zweden

Zweden Op aanvraag


52 ha melkveebedrijf

Loire Atlantique, Frankrijk

Frankrijk Op aanvraag


208 ha melkveebedrijf

Cotes D'Armor, Frankrijk

Frankrijk Op aanvraag


180 ha melkveebedrijf